Mjuk dildo analleksaker

mjuk dildo analleksaker

Hårdhet, Mjuk Dildon har en hård, lagom stor stomme inuti med "latexhud" utanpå, man stänger pumpens ventil och trycker ihop pumpen för att blåsa upp leksaken och öppnar ventilen igen för att släppa ut Dildon blåser upp sig som en ballong och anpassar sig efter ens kropp, vilket gör den extra bekväm och skön. Silikon är ett mjukt och verklighetstroget material avsett att efterlikna riktig hud. Det är luktfritt, allergivänligt och värms snabbt upp till kroppstemperatur vid användning. Den icke-porösa ytan förhindrar att lukter (och till viss del även bakterier) absorberas in i materialet. Dildos i silikon brukar vara dyrare än dildos i liknande. Dildo med realistisk ådring i ljusblå nyans. Dildon är tillverkad i ett mycket mjukt material och är otroligt mjuk, vilket gör att den passar dig som är nybörjare med dildos. Köp alla dildos fraktfritt från Viktor & Vilma.

Mjuk dildo analleksaker - erotiska tjänster

Om du kommer att online dejting fre porn leksaken med någon ska du alltid försöka ha ett material som du kan koka för att kunna rengöra det ordentligt. Vi vill bevisa att köpa sexleksaker på nätet ska vara tryggt, billigt och enkelt. Product was successfully added to your shopping cart. Glidmedel Vattenbaserat Silikonbaserat Hybridglidmedel Smaksatta glidmedel För torra och känsliga slemhinnor.

Videos

Anal trainer kit - Nybörjarset med analpluggar Hårdhet, Mjuk Dildon har en hård, lagom stor stomme inuti med "latexhud" utanpå, man stänger pumpens ventil och trycker ihop pumpen för att blåsa upp leksaken och öppnar ventilen igen för att släppa ut Dildon blåser upp sig som en ballong och anpassar sig efter ens kropp, vilket gör den extra bekväm och skön. Ny fräck Realistisk dildo till ett mycket bra pris! Lagom tjock och lagom lång i mjukt, men ändå stadigt jellymaterial med en sugpropp som sitter där den ska Längd: 23 cmDiameter: 4 cm-4,5 cm. Vi har listat dildos och andra sexleksaker som är perfekta för nybörjare som är ovana med sexleksaker. Välj och vraka och beställ hem fraktfritt från Viktor & Vilma. mjuk dildo analleksaker

0 thoughts on “Mjuk dildo analleksaker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *